Neutralizare

Neutralizare

Mirosurile industriale pot fi tinute sub control in mod natural si sigur.

Misiunea noastra este de a elimina plangerile legate de mirosurile neplacute produse in diverse ramuri industriale.
Aerul este o resursa naturala, a carui calitate o putem evalua dupa gradul de poluare, in principal dupa criteriul MIROS.
Poluarea aerului este o notiune care descrie alterarea calitatii si puritatii aerului prin unul sau mai multe substante susceptibile de mirosul neplacut.


Emisia de mirosuri neplacute este caracterizata in 4 dimensiuni :

- Frecventa
- Durata
- Intensitatea
- Caracterul hedonic

Tinand  cont de toate aceste aspecte, Odor Control dezvolta aplicatii diverse pentru NEUTRALIZAREA poluantilor olfactivi , schimbandu-le functia chimica a acestora in saruri.

- Mercaptani (R-SH) sau sulfuri
- Amine (R-N)
- Aldehide (R-COH)
- Cetone (R-CO-R’)
- Alcool (R-OH)
- Acizi grasi volatili (R-COOH)

Soluțiile de neutralizare Odor Control sunt proiectate pentru a distruge mirosurile la nivel molecular prin adsorbție si reactie de mineralizare catalitica.

Indiferent de puterea mirosului neplăcut, Odor Control iți oferă o soluție industrială de gestionare a mirosurilor, 100% ecologică. Pentru fiecare tip de mediu, avem soluții disponibile pe bază de apă sau vapori uscati pentru aer si enzime sau bacterii vii pentru ape si suprafete.

Solutiile neutralizante de miros intra in contact cu poluantii olfactivi prin intermediul unor echipamente industriale  adaptate in functie de zona ce trebuie tratata.

Fiecare aplicatie este creata sa imbunatateasca relatia operatorilor economici cu vecinii, angajatii, agentii de mediu si sa micsoreze amprenta asupra mediului inconjurator.