Turnătorii

Turnătorii

Utilizați produsele Odor Control pentru a elimina mirosurile de turnătorie în mod natural.

Produsele de control al mirosului Odor Control sunt extrem de eficiente pentru a distruge și elimina numeroasele gaze mirositoare produse de procesul de topire a metalelor. Acestea transformă chimic gazele uarat mirositoare fara a rezulta produse secundare nocive. In cadrul industriei metalului, produsele Odor Control sunt eficiente asura compusilor precum aminele, dioxidul de sulf, fenolii, formaldehida, amoniacul, hidrocarburile cu solvent, etc

In interiorul  turnătoriei, produsele Odor Control pot fi folosite pentru a elimina mirosurile care se găsesc frecvent în instalațiile de prelucrare a metalului. Acestea includ trietilamină (TEA) și dimetiletilamină (DMEA).

Eliminați mirosurile sulfuroase.
Dioxidul de sulf (SO2) este un alt gaz care poate fi găsit în instalațiile de prelucrare a metalului.

Îmbunătățiți calitatea aerului.
Nivelul eficacității este determinat de concentrația mirosului, de tipul echipamentului utilizat și de cantitatea de produse Odor Control dispersate prin sisteme speciale de aplicare.

Solutiile Odor Control  sunt foarte eficiente in turnătorii. În  cazul lianților, caramizii și rășinilor, acești aditivi au demonstrat  că îndepărtează cu succes mirosurile neplacute din procesul și operațiile de transport, turnare, răcire și agitare.

Turnatorii de metale neferoase.
Trietilamină și alte gaze pot fi gasite în turnătoriile de metale neferoase.

Utilizarea produselor Odor Control  în ambele domenii poate rezolva problema de orice dimensiune.