Deșeuri solide

Deșeuri solide

Eliminarea mirosurilor industriale este în mod firesc obligația noastră civică.

Deșeuri solide.
Toate zonele de manipulare a deșeurilor solide sunt, prin natura lor, o afacere mirositoare. Deșeurile solide comunale, depozitele de deșeuri, fabricile de compostare și co-compostare generează mirosuri care pot fi dernjante pentru lucrători și pentru comunitate în general.

Diferitele tipuri de deșeuri solide generează diverse mirosuri. În mod obișnuit, gazele extrase din depozitele de deșeuri municipale solide conțin cantități mari de metan, dar, din moment ce metanul este inodor, mercaptanii mai mirositori dau naștere la neplăceri.

 


DESEURI MENAJERE

 

Ca și în cazul celor mai multe mirosuri, emisiile sunt intensificate prin agitație. Pe măsură ce deșeurile solide sunt descărcate, nivelul mirosului crește dramatic. Tehnologiile Odor Control poat permite controlul acestor mirosuri, fie într-o zonă localizată, fie pentru a înconjura o suprafață mare, cum ar fi un depozit de deșeuri. Dispozitivele de pulverizare pot fi adăugate, de asemenea, la infrastructura depozitului, pentru a controla mirosurile, deoarece acestea sunt eliberate de mașini, cum ar fi grederii și bobinatoare.

Odor Control dispune de o solutie  special creeata  pentru a face față limitărilor bugetare stricte cu care se confruntă municipalitățile, fără a schimba eficiența neutralizarii mirosurilor din sistemul industrial.

 

 

Stații de sortare
Datorită funcției stațiilor de transfer, acestea tind să fie situate în zone în care există zone rezidentiale - și totuși, nimeni nu vrea să simta mirosul de gunoi. Produsele Odor Control aplicate prin duze de pulverizare amplasate direct sub plafonul acestor stații neutralizeaza mirosurile asociate cu deșeurile solide. Ca beneficiu lateral, sistemele de pulverizare cu volum mare suprimă si praful odata  cu mirosul.

Depozitele de deșeuri.
Multe depozite de deșeuri produc îngrășăminte prin prelucrarea nămolului municipal. Atunci când vehiculele de transport își descarca sarcina, se produc mirosuri semnificative - o problemă rezolvată prin aplicarea produselor de meutralizare prin intermediul sistemelor de ventilatoare oscilante.

Compostul.
Nămolul municipal este adesea compostat în instalații interioare sau în hale de compostare. Aceste zone reprezinta provocări semnificative de control al mirosului. Produsele de neutralizare, vaporizate sau pulverizate în formă concentrată cu duze sau ventilatoare de pulverizare, neutralizeaza mirosurile chiar și în instalațiile de compostare foarte mari.

Ca și în cazul celor mai multe mirosuri, emisiile de compost se intensifică prin agitație. Pe măsură ce rândurile de compost sunt întoarse sau se descarcă deșeurile solide, mirosul neplacut  creste drastic in intensitate. Contactați-ne pentru mai multe informații despre noile produse Odor Control pentru aplicațiile pentru compost și depozite de deșeuri.