Deșeuri lichide

Deșeuri lichide

Mirosurile asociate procesării deșeurilor lichide.

Deșeurile lichide, cum ar fi grăsimile, uleiurile și grăsimile (F.O.G.) pot emite mirosuri neplăcute, care devin și mai pronunțate în diferite etape de prelucrare. Deseurile lichide urat mirositoare din restaurante sunt adesea transportate cu camionul către instalațiile de filtrare și apoi la instalațiile în care sunt transformate în produse secundare reutilizabile.

În trecut, aceste mirosuri au fost aproape imposibil de eliminat datorită structurii moleculare a acizilor grași cu lanț lung. Camioanele de transport, unitățile de prelucrare a grăsimilor și unitățile de tratare a grăsimilor au trebuit să recurgă la mascarea pură a mirosurilor.Odor Control a dezvoltat solutii performante, concepute pentru a elimina complet, nu doar a masca, atât mirosurile organice cât și anorganice cauzate de acizii grași cu lanț lung.

Formulele de solutii neutralizante ecologice, fara parfum, elimină eficient mirosurile de deșeuri lichide printr-o varietate de sisteme de pulverizare sau de incorporare direct in degresor, care se adaptează la diversi factori cum ar fi clima, locația, concentrația de miros din zona și fluxul de aer.

Camioane de transport.
În timpul încărcării și descărcării camioanelor de colectare a grăsimilor, mirosurile puternice pot scăpa în atmosferă. Folosirea produselor naturale Odor Cntrol vă permite să îndepărtați mirosurile de deșeuri lichide înainte ca acestea să deranjeze locuitorii și întreprinderile din vecinatate.

Instalații de prelucrare a grăsimilor.
Când restaurantele își trimit deseurile  lichde la unitățile de prelucrare a grăsimilor, mirosurile asociate cu aceste produse secundare ajung si acolo. Produsele neutralizante de miros Odor Control elimină aceste mirosuri instant la contact.

Fabricile de Rendering.
Procesarea subproduselor de origine animală în materiale reutilizabile precum untură sau seu poate produce, de asemenea, mirosuri greu de eliminat. Produsele neutralizante de miros Odor Control au fost formulate special pentru a descompune acizii grași cu lanț lung și pentru a neutraliza mirosurile emise în timpul procesului de rendering.

Produsele neutralizante de miros Odor Control reprezintă o soluție sigură și eficientă pentru îndepărtarea mirosurilor de deșeuri lichide.