Cauciuc & plastice

Cauciuc & plastice

De la procesul de productie la produs, neutralizam mirosurile din cauciuc și plastic.

Mirosurile neplacute, fie legate de procesul de productie, fie din produsul final, reprezintă o preocupare inerentă asociată cu polimerii de fabricație. Din fericire, avem o soluție versatilă dovedită a funcționa în cadrul industriei de materiale plastice și cauciuc.

Produsele de neutralizare a mirosurilor Odor Control au o formulă proprie, naturală și ecologică, care acționează rapid și eficient pentru neutralizarea mirosurilor polimerice dăunătoare, fără utilizarea agenților de mascare sau a parfumurilor.

 

cauciuc_1296

 

Până în prezent, produsele Odor Control pentru neutralizarea mirosurilor au fost utilizate pentru a elimina mirosurile polimerice asociate cu produse noi și reciclate, cum ar fi pneurile sau covorașele. De asemenea, s-au dovedit a fi la fel de eficiente la eliminarea mirosurilor din procesul de productie emise prin cosurile de evacuare în timpul fabricării materialelor polimerice sau din manipularea materialelor reciclate din plastic și cauciuc.
Pentru aplicațiile specifice de neutralizare a mirosurilor specifice produselor finite, acestea sunt disponibile în formule care neutralizează mirosurile legate de rășini fenolice și multe altele. Există, de asemenea, produse Odor Control care pot fi injectate în materialele plastice utilizate în fabricarea ambalajelor .

 

plastic_1920

 

Mirosul de cauciuc provoaca plângeri adresate fabricii dvs. din aproapierea oricarei comunitati învecinate. Fiți un bun vecin și contactați Odor Control pentru a vă ajuta să stabiliți ce sistem de neutralizare este potrivit pentru dumneavoastră.